Ocene o NicoZero

 • Ana
  Kadim od srednje šole. Za odstop sem se odločil, ko sem se zaposlil v veliki korporaciji, kjer kajenje ne spodbuja in je vse v zdravem načinu življenja. Po nasvetu prijateljev sem kupil NicoZero in mi ni bilo žal. V enem tednu sem začutil olajšanje.
  NicoZero
 • Eva
  Vse življenje sem trpel zaradi te odvisnosti. V otroštvu je kot pasivna kadilka (oče je kadil) v odrasli dobi začela kaditi. Odločil sem se, da bom vse spremenil in poskrbel zase. Ni se zanašala na svojo voljo. Prebral sem pohvalo in nisem prihranil denarja za nikozero. Nisem vedel, da je tako enostavno prenehati kaditi.
  NicoZero
 • Nik
  Naloga opustiti kajenje je stala pokonci, ko sva se z ženo odločila za otroka. Moja žena je hiperodgovorna: priprave na nosečnost, čiščenje telesa, vitamini - to je vse. Kupil sem NicoZero, brez obžalovanja, vse je potekalo brez težav. Mesec dni kasneje je nehal. Minilo je leto dni, let je normalen in o tobaku ne razmišljam.
  NicoZero
 • Aljaž
  Nisem mislil, da so razpršila tako učinkovita. Večkrat sem poskušal sam prenehati kaditi. Skoraj mi je uspelo, a v težkem trenutku sem bil razočaran. Kupil sem nikozero in ga uporabil kot oporo: nenehno sem zmanjševal število cigaret, dokler nisem popolnoma odnehal.
  NicoZero
 • Nina
  Za moža sem kupila NicoZero, kašelj njegovega kadilca je obnorel vso družino. Najprej sem protestiral, nato pa sem se odločil poskusiti. Bili smo prijetno presenečeni, da mesec dni kasneje on, ki je kadil 23 let, ni mogel gledati cigaret!
  NicoZero
Uporabniška ocena NicoZero
4.2
5