Navodila za uporabo NicoZero

Navodila za uporabo NicoZero

kako uporabiti NicoZero za opustitev kajenja

Spray je treba uporabljati vsaj trikrat na dan po obroku, pa tudi v primerih, ko je težko obvladati željo po kajenju cigarete. Potek zdravljenja je 1 mesec. Že od prvih sprejemov se čuti terapevtski učinek: fizična potreba po cigaretah se zmanjša. Hrepenenje po kajenju se zmanjšuje z vsakim dnem. Po končanem tečaju lahko pozabite na odvisnost od nikotina.

Kako uporabljati NicoZero, če želite hitro prenehati kaditi? Prinesite steklenico na odprta usta. Z dozatorjem vbrizgajte zdravilno učinkovino v ustno votlino. Pazite, da emulzije ne dobite na ustnicah ali v dihalih. Poskusite, da v prvih sekundah ne pogoltnete sline - to bo izboljšalo rezultat.

Priporočljivo je dosledno upoštevati navodila na embalaži in dodatna priporočila proizvajalca. Izogibajte se prevelikemu odmerjanju zdravil v upanju, da bo zdravilni učinek prišel prej.

Odčitki

Spray NicoZero je indiciran za zdravljenje odvisnosti od nikotina v različnih fazah. Zdravilo preprečuje hrepenenje po kajenju in zmanjšuje odtegnitvene simptome. Je varna alternativa kajenju in se lahko uporablja za podporo zmanjšanju dnevnega odmerka nikotina.

Kontraindikacije

Sprej NicoZero vsebuje naravne sestavine, ki ne povzročajo stranskih učinkov in jih telo dobro prenaša. Kontraindikacije so preobčutljivost za nikotin ali druge sestavine zdravila in otroci (do 18 let). Uporabo zdravila med nosečnostjo je treba začeti šele po posvetovanju z zdravnikom, kadar je ženski predpisana nikotinska nadomestna terapija. NicoZero je v laboratoriju v Sloveniji opravil vse faze kliničnih preskušanj.