Izkušnja uporabe NicoZero

Alan iz Edinburgha

izkušnje s pršilom NicoZero Alana iz Edinburgha

V poskusu, da bi hitro prenehali kaditi, so preizkusili številna zdravila. Obliži, spreji drugih proizvajalcev so prinesli začasen učinek, a sčasoma se je želja po kajenju cigarete vrnila. Sprayu NicoZero je svetoval prijatelj, sam je z njim nehal kaditi. Iz izkušenj lahko rečem, da je zdravilo učinkovito. Mesec dni kasneje sem pozabil na cigarete. Tri leta so minila, še vedno jih ne morem pogledati in vonj po tobaku je zoprn. Pregledal svojo zgodovino zdravljenja.

Anamneza in iskanje zdravljenja

Kadil sem od svojega 13. leta, najprej mi je bilo všeč. Potem, ko sem dozorel, sem začel opažati, da vedno bolj kadim ob stresu v službi in doma. Pri 35 letih so se pojavili simptomi, ki jih v tej starosti ne bi želel: zasoplost, jutranji kašelj. Nisem se mogel povzpeti po stopnicah, da se ne bi zadušil. Od časa do časa me je bolela glava, v službi sem bila zelo topa. Prijatelj je poklical v telovadnico in skoraj sem se zadušil na tekalni stezi. To je bila zadnja kap. Svetoval mi je tudi NicoZero - odločil sem se, da poskusim, čeprav nisem polagal veliko upanja.

Shema zdravljenja

Ni bilo težav pri uporabi. Vse je osnovno: po obroku sem ga škropil trikrat na dan, kot piše v navodilih. V prvih dneh je nagonsko posegel po cigaretah, čeprav je želja po kajenju takoj oslabela. S pršenjem je NicoZero takoj prepolovil število cigaret. Nisem se naglo odpovedal, da se kasneje ne bi pokvaril, sem postopoma prešel na zdrav način življenja.

Rezultati uporabe

Tečaj NicoZero je izračunan za en mesec. Do konca mandata se nisem počutil kot kadilec. Bil sem prijetno presenečen - zdravilo deluje! Na splošno se počutim bolj zdravo: bolje spim, pozabil sem na težko sapo, izgledam bolje. Ne pridobivanje teže, kar je značilno. Nisem čutil povečanega apetita. Prebral sem pripis k zdravilu NicoZero - sestava vsebuje snov, ki nadzoruje hrepenenje po napadih. Priporočam vsem, ki skrbijo za svoje zdravje!

Jenniferina izkušnja s Kentuckyjem

Jenniferina izkušnja s pršenjem NicoZero iz Kentuckyja

Na univerzi sem začel kaditi v družbi s prijatelji. Sprva je bilo zabavno, niti okus mi ni bil prav všeč, a v samem procesu je bilo nekaj romantičnega. Potem pa je tako kot vsi drugi postal le slaba navada, ki slabo vpliva na zdravje. Prišlo je do hudega kašlja, težave z dihanjem, zasoplost se je pojavila po nekaj minutah lahkega teka. Spoznal sem, da moram končati, toda vsakič sem bil razočaran, ker sem zdržal en teden brez cigaret.

Kako sem vedel za pršilo

Moj kolega, ki je pred kratkim sam nehal kaditi, je, ko je slišal za mojo težavo, predlagal preizkus spreja NicoZero. Po njegovih besedah se je zasvojenosti zlahka znebil v samo nekaj tednih. Seveda res nisem verjela njegovim besedam, vendar sem se odločila, da preizkusim zdravilo.

Izkušnje z uporabo

Na spletni strani sem naročil izdelek, po nekaj dneh je kurir dostavil paket na moj dom. Izdelek sem uporabljal v skladu z navodili, ga škropil trikrat na dan in včasih med močno željo po kajenju, ko je bil na delovnem mestu stres. V treh tednih sem opazil, da skoraj ne želim kaditi, in po drugem tednu sem se lahko popolnoma odpovedal cigaretam. Zaenkrat sprej uporabljam enkrat na dan, da ne piha, vendar mislim, da ga bom kmalu prenehal uporabljati.

Priporočam vsem, ki se tako kot jaz že dolgo neuspešno trudite opustiti kajenje. Odvisnosti se lahko znebite v samo enem mesecu!